Adana Barosu 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları -07.01.2016

07/01/2016
Adana Barosu 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları -07.01.2016
BASIN BÜLTENİ 07.01.2016 Adana Barosu'nun bu yıl dördüncüsü düzenlenen "5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları" başladı. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda gerçekleşen programa katılan Adana Barosu Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, tüm takımlara başarılar diledi. Başlama vuruşunu da yapan Av. Çıtırık, turnuvanın istikrar kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dostluk ve centilmenlik mesajları veren Av. Çıtırık, spor oyunlarının gerçekleşmesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdülkadir Ataşbak'a ve emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu. 16 Baro takımının renk kattığı oyunların açılışına Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Adana Barosu Saymanı Av. Hare Arabacı Özdemir, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Veli Küçük, Av. Nevzat Elçi, TBB Kurultay Delgesi Av. A. Faruk Ulaş, Adana Barosu Disiplin Kurulu Başkanı Av. Ülkü Tolunay, Staj Komisyonu Başkanı Av. Oya Tekin, 5 Ocak Stad Müdürü Timur Kaya ile çok sayıda avukat ve sporsever katıldı. Adana Barosu Futbol Takımı ile Mersin Barosu Futbol Takımları arasında oynanan açılış karşılaşmayı Kadın Hakem Sevgi Günel yönetirken, yardımcılıklarını da Okan Güldal ile M. Fatih Deliçay yaptı. 7-10 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılacak müsabakalarda basketbol branşında da avukatlar mücadele edecekler.