BAROMUZDA 2023-2024 STAJ EĞİTİM DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

16/05/2024
BAROMUZDA 2023-2024 STAJ EĞİTİM DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Adana Barosu Staj Eğitim çalışmaları kapsamında Reşatbey Staj Eğitim Merkezi’nde düzenlenen 19 ve 20. grubun eğitimleri tamamlandı. Eğitimin tamamlanmasıyla 2023-2024 Staj Eğitim Dönemi de başarılı bir şekilde son bulmuş oldu.

Programa katılan çok sayıda stajyer avukatımıza, belirlenen ders programları doğrultusunda haftanın dört günü eğitimler verildi. Yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleşen eğitimlerde çok sayıda konu üzerinde duruldu ve üzerinde durulan konular uygulamalı örneklerle anlatıldı.

Son hafta gerçekleşen eğitimde baromuz üyesi meslektaşlarımızdan; Av. Ahmet Kızıl Tebligat Hukuku, Av. Sinan Tumlukolçu İnfaz, Mahsup ve İddianamenin Değerlendirilmesi, Av. Ali Volkan Özgüven Vergi İhtilafları ve Avukatların Vergilendirilmesi, Av. Esem Yiğit AYM Bireysel Başvuru, Av. İlhan Öngör AİHM Bireysel Başvuru, Av. Süleyman Polat Ceza Hukuku Pratikleri, Av. Nevzat Elçi CMK ve Baronet Uygulamaları, Adana 8. AHM Hakimi Ayşe Sarısu Yargılama Pratikleri, Av. Ali Mert Karakılçık Şirketler Hukuku konuları hakkında mesleki bilgi birikimi ve deneyimlerini aktardılar.