BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMALARINA KATILDI

29/10/2023
BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMALARINA KATILDI

BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMALARINA KATILDI  Adana’da Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.  Törenlere, Başkanımız Av. Semih Gökayaz katıldı.Sabah Adana Tarihi Kız Lisesi’nde gerçekleşen törende Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kent protokolünün tebriklerini kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi kutlamasına daha sonra Uğur Mumcu Meydanı’nda devam edildi.Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6'ncı Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özeren, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar halkı selamladılar. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu. Cumhurbaşkanı’nın mesajı ve Vali Yavuz Selim Köşger’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okudu. Adana Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi zeybek  gösterisi, Seyhan ÇEP Anadolu Lisesi öğrencileri halk oyunu gösterisi sunuldu. Okullar arası yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.  Törene binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Programın sonunda yapılan geçit töreni, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

.........