BARO BÜLTENİMİZİN 54. SAYISINI, E-BÜLTEN OLARAK WEB SİTEMİZDE MESLEKTAŞLARIMIZ VE SİTEMİZİN ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞTURDUK.

24/10/2023

Baro Bültenimizin 54. sayısını, e-bülten olarak web sitemizde meslektaşlarımız ve sitemizin ziyaretçileriyle buluşturduk. 2023 Ocak ayına kadar ki faaliyetlerimizin yer aldığı Bültenimizi www.adanabarosu.org.tr adresimizden ve Mobil Baro uygulamamızdan okuyup indirebilirsiniz. Ayrıca e-bülten, meslektaşlarımızın baromuzda kayıtlı e-mail hesaplarına ve WhatsApp üzerinden telefonlarına gönderilecektir.

Zengin bir içeriğe sahip olan bültenimizde emeği geçen başta Basın Yayın Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ayça KARA SIĞIRCI, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yayın Kurulu Başkanı Av. Tacettin KAYA olmak üzere tüm komisyon üyelerimize ve katkı sunan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bültenimizin bu sayısında; Baro Başkanlığımızın, Yönetim Kurulumuzun, Komisyon ve Merkezlerimizin çalışmaları, diğer kurum ve kuruluşlarla ilişkilerimiz ile meslektaşlarımızın yazılarına ve basın açıklamalarına yer verilmiştir.

Baro Bültenimizin daha iyiye doğru olan yolculuğunda, siz değerli meslektaşlarımızın yazı, şiir ve diğer sanatsal çalışmalarıyla katkılarını ve desteklerini bekliyoruz.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Baro Bülteni'ni görmek için linke tıklayınız. https://www.adanabarosu.org.tr/uploads/dergler/Baro_BAlten_54._SayA.pdf