BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, TFF PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLEN BAROMUZ MENSUBU AV. MEHMET SAĞLAM’I ZİYARET ETTİ

18/09/2019

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, 11 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) seçilen Baromuz mensubu Av. Mehmet Sağlam’ı İstanbul’da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret esnasında Av. Mehmet Sağlam’ın PFDK üyeliğine seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, sporda centilmenliğin ve dostluğun kazandığı bir sezon olmasını temenni etti. PFDK üyeliğinin Türk futboluna ve Adana’ya hayırlı olması dileğinde bulundu. Av. Mehmet Sağlam’ın, görevini hakkaniyetli bir şekilde yapacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Baromuz mensubu Av. Mehmet Sağlam da, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün kendisine yaptığı nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret esnasında Baromuz mensubu Av. Mehmet Sağlam’ın oğlu İstanbul Barosu mensubu Av. İbrahim Sağlam, stajyer avukat Ahmet Yerlikaya da hazır bulundu.