YENİ DÖNEMİN İLK STAJ EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

29/11/2018
YENİ DÖNEMİN İLK STAJ EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Baromuzun 2018-2019 Staj Eğitim dönemi geçtiğimiz hafta Av. Adil Giray Çelik ve Av. Turgut Kazan'ın yaptığı sunumlarla açılmasının ardından, staj eğitim çalışmaları Reşatbey Mahallesi Staj Eğitim Merkezimizde başladı.

Komisyon Başkan Yardımcımız Av. Ali Volkan Özgüven, Komisyon Üyelerimiz Av. Hasan Alkan ve Av. Hakan Tahtacı ile stajyer avukatlarımızın katılımıyla üç gün devam eden eğitim çalışmalarımızda; elektronik imza ve UYAP konusu anlatıldı.

Baromuz mensubu Av. Remzi Ümit Atay ve Av.Tekin Tahtacı tarafından Pazartesi ve Salı günleri yapılan eğitimlerde stajyer avukatlarımıza Elektronik İmza ve UYAP konusu anlatıldı.

Çarşamba günü düzenlenen eğitimde ise Baromuz mensuplarından Av. Zehra Akarpınar tarafından, stajyer avukatlarımıza "Avukatlığın Tanımı ve Nitelikleri" hakkında bilgi verildi.