VATAN PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI AHMET SUSEVEN, BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

18/05/2022

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Suseven, İl Sekreteri ve MKK üyesi Rıza Beke, İl Yönetim Kurulu ve MKK üyesi Av. Hatice Nesrin Kılıçay, Baro başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti. Suseven ve yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Av. Gökayaz’a, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Vatan Partisi'nin Adana İl Kurultayı'nın davetiyesini sundu. Av. Gökayaz, ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, misafirlerine teşekkür etti.   Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan, Baromuz üyesi Av. Hakan Tahtacı, Av. Nazlıcan Şahinalp ve Av. Resul Cantaş’ın yer aldığı görüşmede baronun çalışmaları, ülke meseleleri ve hukuk alanında yaşanan gelişmeler konuşuldu.