VAN’DA 1’İ YÜZBAŞI 2’Sİ UZMAN ÇAVUŞ 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 1 YARBAYIMIZ DA YARALANDI.

12/09/2020
ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN
Van'ın Çatak kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen "Yıldırım 10-Norduz" operasyonunda bir jandarma yüzbaşı ile iki uzman çavuş şehit, bir jandarma yarbayımızın da yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Adana Barosu olarak,
dileğimiz ve isteğimiz daha fazla şehit haberleri almadan terörün bir an evvel sonlanması ve ülkemizin iç huzura kavuşmasıdır.
Terörü, terörün her türlüsünü ve terör sorununu çözmek yerine izleyenleri bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz.
Bizleri derin bir acıya ve üzüntüye boğan bu elim olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm yurttaşlarımıza sabırlar ve başsağlığı; yaralımıza da acil şifalar diliyoruz.
Saygıyla sunarız.
Adana Barosu Başkanlığı