TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN 50. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ.

09/08/2019
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN 50. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ.

7 Temmuz 1969 tarihinde yürürlüğe giren 1136 Sayılı Avukatlık Kanunu ile kurulması öngörülen ve bütün Baroların katılımıyla oluşan üst meslek kuruluşumuz Türkiye Barolar Birliği’nin 50. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.

Bu vesile ile Türkiye Barolar Birliği’nin kuruluşuna önemli katkıları olan ilk başkanı Av. Faruk Erem’i ve sonraki başkanlardan ebediyete intikal eden meslek üstatları Av. Teoman Evren’i, Av. Eralp Özgen’i ve Av. Özdemir Özok’u rahmet ve şükranla anıyoruz.

TBB Başkanlarından Av. Atilla Sav’a, Av. Önder Sav’a, mevcut Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu’na, yönetimde ve diğer kurullarda büyük fedakarlık ve çaba gösteren üstatlarımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bizler de yılmadan, usanmadan; hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI