Tören..

26/12/2013
Tören..
BARO'DA RUHSAT TÖRENİ Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Mustafa İlkut Kılıç, Sercan Sulu ve Elif Özdemir, Mahmut Esat Bozkurt Salonu'nda gerçekleşen ruhsat töreninde meslek yemini ederek, cübbelerini giydiler. Törende konuşan Av. Mengücek Gazi Çıtırık, "Öncelikle çocuklarının bugünlere gelmesinde her türlü özveriyi gösteren ailelerini kutluyorum. Genç meslektaşlarımı da iyi tanıyorum. Onların da baromuza ve mesleğimize uzun yıllar hizmet edeceklerine olan inancım tamdır. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Artık tuzun da koktuğu günlerden geçmekteyiz. İnanıyorum ki, bu ortamdan da her zaman olduğu gibi hukuk galip gelecektir"dedi Baro Başkanımızın konuşmasının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu Mustafa İlkut Kılıç'a, Baro Başkan Yardımcımız Av. Murat Loğoğlu, Dicle Üniversitesi mezunu Sercan Sulu'ya, Av. Tayyar Yılmaz ve Elif Özdemir'e de, eşi Av. Mehmet Mert Özdemir tarafından8 cübbeleri giydirildi. Törene Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, genç meslektaşlarımızın aileleri ve sevenleri katıldı.