TMMOB İKK BİLEŞENLERİ BARO BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNDU

10/09/2021

Adana Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret eden Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Temsilcisi Ahmet Uncu, Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, Maden Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Yılmaz ve Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erol Salman, Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize ‘hayırlı olsun’ ve başarı dileklerinde bulundular.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz, nazik ziyaretlerinden ve temennilerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Hukukun üstünlüğünü ilke edinerek, mesleki dayanışma içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Av. Semih Gökayaz, “Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman dayanışma içerisinde olduk ve bu dayanışmamız bundan sonra da devam edecek. Baro olarak kanundan kaynaklı görevlerimizin yanı sıra bağımsız savunmayı temsil eden bir meslek örgütü kimliğimizle Adana’mızın menfaati için ortak yürütülebilecek tüm çalışmalarda sorumluluk almaya hazırız. Bu şehir hepimizin. Birlikten kuvvet doğar.” dedi.
Adana Barosu ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) çatısı altında da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden TMMOB İKK Temsilcisi Ahmet Uncu da “Ülkemizde ve dünyada adaletten daha önemli bir olgu yok. Sizlere üstlendiğiniz bu görevde üstün başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Adana’nın sorunları ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu ziyarette, önümüzdeki dönemde ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.
Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli de hazır bulundu.