TİYATRO TOPLULUĞUMUZ “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” ADLI MÜZİKLİ OYUNUN PROVALARINA DEVAM EDİYOR

12/05/2018

BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK OYUN ÖNCESİ MESLEKTAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİ

Adana Barosu Avukatlar Tiyatro Topluluğumuz tarafından hazırlanan ve 13/14 Mayıs 2018 günü Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosunda sahneye konulacak olan 'Yedi Kocalı Hürmüz’ isimli müzikli tiyatro oyununda rol alan meslektaşlarımıza Baro Başkanımız Av.Veli Küçük, Ramazanoğlu Kültür Merkezindeki provalarını ziyaret ederek destek verdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, burada yaptığı kısa konuşmada;

"Avukatlar mesleği gereği toplumun içinde olan insanlardır. Sanat da gerçeklerini toplumdan alır. Dolayısıyla meslektaşlarımızın tiyatro sahnesi ile buluşmaları, sanat dünyasında yer alıyor olmaları bize gurur vermektedir.

Mesleklerinin yanı sıra büyük bir özveriyle zamanlarını harcayan değerli meslektaşlarımıza ve oyunun yönetmeni Gökhan Doğan’a, Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörümüz Av. Duygu Özgüven’e, Komisyon Başkanımız Av. Kahraman Bozkurtlar’a teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi

EĞLENCELİ BİR ÖYKÜ

Adana Barosu Tiyatro Topluluğunun sahneleyeceği Sadık Şendil’in, geleneksel halk tiyatromuzun renkli, eğlenceli atmosferini yansıtan “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı oyunu, becerikli, kurnaz bir kadının, erkekleri adeta elinde oynatarak, yaşamını onların parasıyla sürdürmesinin güldürüye dayalı dolantılı öyküsüdür.

Yedi Kocalı Hürmüz adlı oyunda meslektaşlarımız; Av. Açelya Açık, Av. Altuğ Polat, Av. Aygül Karaköse, Av. Dilek Nur Donma Bal, Av.Duygu Özyaman, Av. Fatih Aslan, Av.Gamze Öz, Av. Goncagül Kandemir, Av.Gülseba Aktaş, Av. Hakan Tahtacı, Av.İsmail Oray Ayhan, Av.Kahraman Bozkurtlar, Av. Murat Şahin, Av. Mustafa Onur Kutlay, Av. Namık Kemal Tüylüce Av.Nazlıcan Şahinalp, Av.Özgür Barış Telli, Av. Özlem Turkut Özeser, Av. Sinem Yaylagül, Av. Tuba Kastal ve Av. Yılmaz Yurtturu rol aldılar.