TBB TARAFINDAN KONYA’DA DÜZENLENEN “AVUKATLIK MESLEK KURALLARI TADİL ÇALIŞTAYI” NA KATILDIK

21/06/2022

Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve Konya Barosu iş birliğiyle düzenlenen “Avukatlık Meslek Kuralları Tadil Çalıştayı”, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde, Konya’da gerçekleştirildi.  İki gün süren çalıştayda Baromuzu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gül Yalçın Aslan, Disiplin Kurulu Başkanı Av. Filiz Kaçan Yatmaz, Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Özgü Gültekin Koçak temsil etti. Çalıştaya 33 barodan meslektaşlar katıldı. TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, TBB Saymanı Av. Gökhan Bozkurt ve TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdülbaki Çelebi de çalıştay’da hazır bulundular.  50 maddeden oluşan, TBB meslek kurallarının tamamının irdelenerek günümüze uygun şekilde uyarlanmasına yönelik değerlendirmelerin ve çalışmaların yapıldığı çalıştayın, sonuç bildirgesi önümüzdeki günlerde açıklanacak.