TBB’DEKİ EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN STAJYER AVUKATLARIMIZA KATILIM BELGELERİ TÖRENLE VERİLDİ.

05/10/2018

TBB Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 66. Staj Eğitim Programı tamamlandı.

Adana, Aksaray, Amasya, Çanakkale, Muş, Düzce, Gaziantep, Kastamonu, Sivas barolarına kayıtlı 81 avukat stajyerine katılım belgeleri törenle verildi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) ev sahipliğinde 28 Eylül- 3 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen eğitim çalışmalarına stajyer avukatlarımız; Mahmut Gökbörü Canbaz, Elif Filiz Erdem, Şeydanur Çinçik, Üzeyir Dönmez, Züleyha Akbulut, Hasan Can Eser, Mahmut Sami Turgut, Ali Arslan, Beril Ezgi Tangüner ve Mert Cevahir Eser katıldılar.

Stajyerler katılım belgelerini Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Ünsal Toker ile Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Reşit Durukan’ın elinden aldı.

Adana Barosu Staj Komisyonu Koordinatörümüz Av. Semih Gökayaz da programa katılan stajyer avukatların eğitim sonunda kazanmış oldukları bu tecrübelerle adalet, hak ve hukuk mücadelesinin devamlılığını sağlayarak, evrensel hukukun kabul ettiği normların savunucuları olarak bu bayrağı teslim edeceğimiz genç meslektaşlarımız, yoğun bir program dâhilinde eğitimlerini başarıyla tamamlamış oldular.
Kendilerini tebrik ediyorum. Avukatın gücü eğitiminden, öğreniminden bilgisi ve deneyimlerinden gelir. Staj süreci verimli geçtiği takdirde mesleğe başlayan stajyerlerimiz özgüveni yüksek bir şekilde avukatlık mesleğinin keyfine varacaklardır” dedi.