TAHKİM KOMİSYONUMUZUN İLK TOPLANTISI BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’IN KATILIMIYLA YAPILDI

10/05/2022

Baromuz Tahkim Komisyonu ilk toplantısını Başkanımız Av. Semih Gökayaz ve Genel Sekreterimiz ve Komisyon Koordinatörümüz Av. İlker Mengü’nün katılımıyla toplantı salonumuzda gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda, Komisyon Başkanlığına Av. Esengül Göksel, Başkan Yardımcılığına Av. Dudu Büşra Maksutoğlu ve Av. Buse Güldaş, yazmanlığa Av. Şirin Şeyma Bulut, Av. Ramazan Candan Çetenak, Yürütme Kurulu üyeliklerine: Av. Tayyar Yılmaz, Av. Turgay Mumcuoğlu, Av. Doç. Dr. Hakan Albayrak, Av. Yasemin Tanır, Av. İbrahim Ateş ve Av. Nilay Demirer seçildi. Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, alternatif uyuşmazlık çözüm yollarının son yıllarda geliştiğini, bu gelişmelere kayıtsız kalamayacağımızı, TBB Genel Kurulu’ndan sonra TBB Tahkim Merkezi’nin yeniden yapılandırıldığını ve uyuşmazlıkların çözümü konusunda bir alternatif sunduğunu, tahkim yolunun tanıtımı ve düzenlenecek sözleşmelere eklenmesi konusunda komisyonunuza görev düştüğünü, uyuşmazlıkların kısa sürede ve adil bir şekilde çözülmesinin adalete olan güveni arttıracak bir unsur olduğunu belirterek Tahkim Komisyonumuzda görev alan meslektaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.