STAJ EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ 16-20 OCAK 2023 TARİHLERİNDE YAPILAN HAFTALIK DERSLERLE DEVAM ETTİ

23/01/2023
Baromuz Staj Komisyonu'nun, 2022-2023 Dönemine ait staj eğitimleri devam ediyor.
Reşatbey Staj Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlere katılan 100 stajyer avukatımıza, belirlenen ders programları doğrultusunda, haftanın beş günü, dörder saat, iki gruba eğitim verildi. Stajyer avukatlarımıza eğitim veren meslektaşlarımız sunumlarıyla, güzel ve keyifli bir meslek içi eğitim çalışması yapıyorlar.
16 Ocak-20 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşen programlarda; Baromuz üyesi avukatlar; Av. Murat Loğoğlu “İşe İade Davaları”, Av. Necati Erdem “Sigorta Tahkim” Dr. Ali Volkan Özgüven, “Vergi İhtilafları” ve “Avukatın Vergilendirilmesi”, Gaziantep Barosu Üyesi Av. Ömür Taşar, “Kambiyo Hukuku (Çek ve Bono), Av. Ali Mert Karakılçık “Menfi Tespit” ve “İtirazın İptali” konuları stajyer avukatlara teori ve uygulama aşamalarında detaylı olarak anlatıldı.