STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

14/11/2019
STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

STAJYER AVUKATLARIMIZA “NEDEN AVUKATLIK/NASIL AVUKATLIK” VE “AVUKAT HAKLARI” ANLATILDI.

Baromuzun, 2019-2020 dönemi staj eğitim çalışmaları 11-12-13 Kasım 2019 tarihlerinde Reşatbey Staj Eğitim Merkezimizde gerçekleştirildi.

Üç gün devam eden çalışmalarda “Neden Avukatlık” ve “ Avukat Hakları” konularında yetkin isimler stajyer avukatlarımıza önemli bilgiler aktardı.

Baromuz mensubu Av. Kemal Koyuncu ‘Neden Avukatlık/Nasıl Avukatlık’ konusunda çok kıymetli paylaşımlarda bulundu. Av. Kemal Koyuncu, tecrübeleri ışığında avukatlık mesleğinin zorluklarını ve keyifli yönlerini anlattı.

Daha sonraki günlerde yapılan eğitimde stajyer avukatlarımıza Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Miyesser Erselan Önenli tarafından “Avukat Hakları” konusu anlatıldı. Adil yargılanma ve adalete ulaşmanın temelini Avukatların oluşturduğuna dikkat çekti. Avukatların haklarını ve yükümlülüklerinin iyi bilinmesini istedi. Avukatın belgelerle ilgili, avukatın koruyucu ve iradesine yönelik hakları vs. olmak üzere önemli bilgiler paylaştı.

Stajyer avukatlarımız da konuları dikkatle dinleyerek, sorularıyla eğitimi daha da zenginleştirdiler.