SREBRENİTSA KATLİAMININ 24. YILDÖNÜMÜNDE KATLEDİLENLERİ SAYGIYLA ANIYORUZ

11/07/2019
SREBRENİTSA KATLİAMININ 24. YILDÖNÜMÜNDE KATLEDİLENLERİ SAYGIYLA ANIYORUZ

İnsanlık tarihinin en büyük katliamlarından biri olan Srebrenitsa Soykırımı'nın üzerinden 24. yıl geçmesine rağmen acılar hala taze.

3 gün içinde 8372 Boşnak sırf müslüman oldukları için, dünyanın gözleri önünde BM'nin göz yumması sebebiyle katledildi...

Bugün bile hala katliam döneminde kaybolan bazı kişilerin kemiklerinin bilinmeyen yerlerde tesadüfen ortaya çıkması yaşanan acının her geçen gün artmasına yol açmaktadır.

Bosna Hersek'in bilge Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in dediği gibi; “Ne yaparsanız yapın, ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır.”

UNUTMADIK ! UNUTULMAYACAK !!!

Dileğimiz ve isteğimiz bu acılar dünyanın hiçbir yerinde bir daha yaşanmasın.
Dünyanın en üzücü ve vahim katliamlarından olan Srebrenitsa Soykırımının 24. yılında bu acıya sebebiyet veren canileri bir kez daha LANETLİYORUZ. Soykırımda hayatını kaybeden Boşnak kardeşlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Saygılarımızla.

ADANA BARO BAŞKANLIĞI

Ne güzel baktın bana, ne güzel ne güzel
Görmedim diyar diyar görmedim senden güzel