ŞIRNAK SİLOPİ’DE 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 1 ASKERİMİZ YARALANDI.

22/08/2019
ŞIRNAK SİLOPİ’DE 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 1 ASKERİMİZ YARALANDI.

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN...

21 Ağustos 2019 tarihinde Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK terör örgütünün hain saldırısında Komando Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Uçar ve Uzman Çavuş Ayhan Yanık’ın şehit olması bizlere derin üzüntü yaşatmıştır. Aynı saldırıda bir askerimiz de yaralandığı, tedavisi devam ettiği belirtilmektedir.

Ülkemizi yasa boğan bu hain saldırı sonrasında ne yazık ki şehitlerimizin ailelerinin ocaklarına yine ateş düşmüştür.

Adana Barosu olarak, ulusları refah ve mutluluğa eriştiren en temel yolun barış olduğuna inanmaktayız.

Terörü ve terörden medet umanları lanetliyor ve kınıyoruz. Ve bir kez daha barışı yüceltiyor ve şiddeti, terörü lanetliyoruz.

Dileğimiz ve isteğimiz terör saldırılarının daha fazla şehit verilmeden bir an evvel sonlanması, bölgemizin ve ülkemizin iç huzura kavuşmasıdır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine ve Ulusumuza başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize de acil şifalar dileriz.

Saygıyla sunarız.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI