SIĞINMACILAR VE GÖÇMENLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

11/04/2019

Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği yetkilileri; Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanımız Av. Veli Küçük; Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği Güneydoğu Bölge Avukatı Gaye Eylem Danış,Fuat Büyükleyla ve Hande Zengin’in bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Görüşmede, Geçici Koruma ve Uluslararası Koruma kapsamındaki mültecilere yönelik yürütmekte olduğumuz Adli Yardım projeleri ve saha çalışmaları konuşuldu. Mülteci ve sığınmacıların adalete erişimini güçlendirmek, adli yardımda ve avukat görevlendirilmesi aşamalarında yaşanan sorunlar ve çözümleri hakkında görüşler paylaşıldı.
SGDD- ASAM’ın faaliyetleri anlatıldı ve bilgi verildi.

Ziyaret esnasında Baro Mülteci Hakları ve Adli Yardım Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Timur Ortatepe, Mülteci Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Selen Berna Ünlüatlı, Adli Yardım Komisyonu Başkanımız Av. Duygu Özyaman, Yöentim Kurulu Üyelerimiz Av. Miyesser Erselan Önenli ve Baromuz mensubu Av. Özge İşisağ Şaşmaz da yer aldılar.