“SİBER HUKUK” PANELİSTİ MESLEKTAŞLARIMIZA PLAKETLERİ BAŞKANLIK ODASINDA TAKDİM EDİLDİ.

15/05/2019

13. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri ile Baromuz bilişim hukuku komisyonu işbirliği ile 27 Mart 2019 tarihinde düzenlenen “Siber Hukuku” konulu Paneli konuşmacılarına Başkanlık odasında yapılan programla plaketleri takdim edildi.

Başkanımız Av. Veli Küçük; Komisyon Üyemiz Av. Gamze Lamba Apayadın’a, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş; Bilişim Hukuku Komisyonu Başkanımız Av. Murat Gülsün’e, Bilişim Hukuku Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. A. Duygu Özgüven Bilişim Komisyonu üyemiz Stj. Av. Hande Eroğlu ile birlikte Stj. Av. Barış Mıhçı’ya plaketlerini sundular.