SGK İL MÜDÜRÜ BİLAL CANBOLAT, BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

21/05/2019
SGK İL MÜDÜRÜ BİLAL CANBOLAT, BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

Adana Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Bilal Canbolat, Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü makamında ziyaret etti.

(SGK) İl Müdürü Bilal Canbolat, Adliye Binalarında işlem yapan avukat katiplerinden ve yardımcı personellerinden işlem esnasında hak kaybı ve hukuka aykırı sorunlarla karşılaşmamak için görev tanıtım kartı sorulduğunu, kayda tabi sigortalı çalışmanın, çalışan kişinin sosyal ve özlük hakları açısından da önemini paylaştı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Avukatlık bürolarında çalışan yardımcı personellere görev kimlik kartı verilmesi esnasında sigorta kaydı talep ettiklerini, dosya açarak kayıt yapıldığını, çalışma barışının ve hizmet memnuniyetinin evrensel hukuk kuralları çerçevesinde olmasını önemsediklerini söyledi.

SGK İl Müdürü Bilal Canbolat, SGK İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Duygu Özgüven de hazır bulundu.