SEYHAN SPOR KULÜBÜ’NDEN BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

17/11/2022

Adana’nın yaşayan en köklü kulüplerinden Seyhan Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Kulübün Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Özbalaban, Gündüz İşisağ ve Erol Salman ile birlikte Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kulüple ilgili bilgi verdiler.
Seyhan Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Turanbayburt, kulübün geçmişten bugüne verdiği mücadeleleri Başkanımıza anlattı. Turanbayburt, bugün daha çok futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve yüzme branşlarında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Turanbayburt, “1923 yılında Kuvay-ı Milliye ruhuyla kurulan Amatör Spor Kulübü Seyhan Spor’un yaşaması, daha iyi yerlerde Adana’mızı temsil edeceği günlere ulaşmasını hedefliyoruz. Bu konuda kent dinamiklerinin desteğini bekliyoruz” dedi.

“SEYHAN SPOR HAK ETTİĞİ YERE GELMELİ”
Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi ve Baromuz üyesi Av. Mustafa Çinkılıç’ın da eşlik ettiği ziyarette Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Adana’mızın en güzide ve en köklü kulübünün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaret için konuklarına teşekkür etti. Av. Gökayaz, “Kentte birçok gencimizi sporumuza kazandırmış, kötü alışkanlardan kurtarmış, 99 yıldır başarılı ve etkin sportif etkinlikleriyle adından söz ettirmiş, elde ettiği kupalarla mazisi parlak bir kulübümüz elbirliğiyle, yerel yönetimlerin de desteğiyle hak ettiği yere gelmeli” dedi.

Sohbet ortamında devam eden ziyaret, kent gündemi hakkında görüş alışverişi ile sona erdi.