RUHSAT TÖRENİ-06.02.2015

2017 görüntülenme
06/02/2015
RUHSAT TÖRENİ-06.02.2015
MESLEK YEMİNİ EDEREK, AVUKATLIĞA ADIM ATTILARStaj dönemlerini tamamlayan Alparslan Üresin (Yakın Doğu Üniversitesi) ve Yeliz Doğan (Gazi Üniversitesi) meslek yemini ederek, savunma mesleğine katıldılar. Başkanlık odasında gerçekleşen törende, genç meslektaşlarımıza ruhsatnamelerini Baro Başkanımız Avukat Mengücek Gazi Çıtırık takdim etti. Törende konuşan Avukat Çıtırık, "Sizlerin yetişmesinde emeği olan ailelerinizi, büro avukatlarınızı ve sizleri tebrik ediyorum. Savunma mesleğine güç ve enerji katacağınıza olan inancım tamdır. Umarım, her şey gönlünüzce olur. Başarılar diliyorum. " dedi.Yeni ruhsat alan genç meslektaşlarımız da kendilerine her zaman destek olan ailelerine, büro avukatlarını ve baro yönetimine teşekkür etmeyi unutmadılar.Törende, genç meslektaşlarımıza cübbelerini Avukat Kemal Koyuncu ve Elif Ekiz giydirdi.