ÖZEL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ

08/11/2018

Özel Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri baromuzu ziyaret etti. Baro Başkanımız Av. Veli Küçük Okul Müdürü Suha Orçun Bozlar, Halkla İlişkiler Müdürü Gülsen Feride İspir, öğrenciler Musa Yıldırım, Emre Özpınar ve İlayda Hazal Çot'u başkanlık makamında ağırladı.
Ziyaretten çok mutlu olduklarını ifade eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak sohbet ettiler. Görüşme esnasında Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Av.Sinem Tanrısınatapan Keskin de hazır bulundular.