Ocak Ayı Baromuz İçin Yoğun Geçecek

04/01/2016
Ocak Ayı Baromuz İçin Yoğun Geçecek
Açıklamada , bu yıl dördüncüsü düzenlenen Beş Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarının 7-10 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini, çok sayıda barodan gelen meslektaşlarımız ile kaynaşma , dayanışma ve birlikteliğin sağlanacağını dile getiren Çıtırık , 8 Ocak 2016 Cuma günü Suriye Sorunu ve Ortadoğu'daki Son Gelişmeler konulu konferansın alanında yetkin isimlerle gerçekleştirileceğini beyan etti. Ayrıca 15 Ocak 2016 Cuma günü Av.Talih Uyar'ın İcra Hukukundaki Son Gelişmeler konulu konferansının yapılacağını, ayrıca Ocak ayının son iki haftasında TBB ile işbirliği içerisinde aktüerya hukuku üzerine seminerlerin yapılacağını kaydetti. Çalışmalarımız, etkin ve hızlı bir şekilde devam edecektir. Meslektaşlarımıza yararlı her çalışmayı yürüteceklerini , alanında yetkin ve etkin isimlerin Adana'da çalışmalara katkı sunacağını dile getiren Çıtırık, meslektaşlarımızdan etkinliklere daha fazla katılım beklediğini vurguladı.