MÜZİK TOPLULUĞUMUZ 80’LER 90’LAR KONSERİYLE UNUTULMAZ NOSTALJİ GECESİ YAŞATTI

01/12/2018
MÜZİK TOPLULUĞUMUZ 80’LER 90’LAR KONSERİYLE UNUTULMAZ NOSTALJİ GECESİ YAŞATTI

Baromuz mensubu avukatların bir yıl önce kurdukları Müzik Topluluğu Kültür Sanat Komisyonu etkinliği çerçevesinde 2018 yılı son günlerinde Seyhan Oteli Toros Balo Salonu'nda düzenledikleri “80’s-90’s” temalı geceyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Baromuz mensubu avukatlar dönemin kıyafetleri ile sahneye çıktılar ve dönem şarkıları ile doyasıya eğlendiler.

Sunumunu Av. Merve Toğma’nın yaptığı gecede Müzik Topluluğumuz üyelerinden Av. Atacan Arslan, Av. Buluçhan Yıldız, Av. Buse Gül Dönderici, Av. Caner Çelik, Av. Ercan Kılınç, Av. Gizem Gür Çalışkan, Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. Zeynep Barışık, Stj. Av. İsra Arslantaş solo ve koro halinde şarkılar seslendirdiler.

Av. Caner Çelik söylediği şarkılarına saksafon ve gitarıyla eşlik etmesi geceye başka bir güzellik kattı.

Av. Gizem Çalışkan Gür ve Halil Gür’ün dansları da konuklardan büyük alkış aldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün ise konser sonuna doğru sahnede perküsyon çalarak orkestraya eşlik etti.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörümüz Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Miyesser Eraslan Önenli ile çok sayıda meslektaşımız ve davetli etkinliğimize katıldılar.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, program sonunda izleyenlere çok keyifli bir gece yaşatan müzik grubu üyelerini kutladı ve bundan sonra katkılarının artarak devam edeceğini ifade etti.

7’den70’e tüm konuklara unutulmaz bir gece yaşatan,ailesinden ve işinden zaman ayıran müzik grubunun tüm üyelerine teşekkürlerini sundu.

Adana Barosunun insan yaşamının olduğu her yerde olmaya devam edeceğini kaydetti.

Başkanımız Av. Veli Küçük ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörümüz Av. Ayşe Duygu Özgüven tarafından
Baromuz adına Müzik Grubumuzun Temsilcisi Av. Hare Arabacı Özdemir ve Müzik direktörleri Refik Koral Kısakürek’e katkılarından ötürü çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Kültür Sanat Komisyonumuzun Koordinatörü Av. Duygu Özgüven de etkinliklerinin bundan sonra da devam edeceğini,müzik grubumuza meslektaşlarımızdan katkı beklediklerini belirtti.