MÜSİAD ZİYARET

30/05/2014
MÜSİAD ZİYARET
MÜSİAD YÖNETİMİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ Adana Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin i başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Baromuzu ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. MÜSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Yahşi, yeni dönemde yaşama geçirmeyi düşündükleri proje ve hedefler hakkında baro yönetim kurulumuza bilgi verdi. Yeni yönetimi tebrik eden Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Osman Olcay ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, kentlerin gelişip kalkınmasında sivil toplum örgütlerinin çok önemli bir misyon üstlendiğini ve yapılan olumlu çalışmaları takdirle izlediklerini belirtti. Tüketici Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Turgay Mumcuoğlu da, yeni yürürlüğe giren 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile broşürleri sunarken, hayatımıza getirdiği yeniliklerle ilgili de konuklara bilgi verdi. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Tekdemir, Burhan Kavak ve M. Akif Akyıldız da ziyarette hazır bulundu.