LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFINDAN BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK’E ANLAMLI DESTEK ZİYARETİ

07/08/2018

“HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA KAN!”

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, LÖSEV Sosyal Hizmetler Adana İl Koordinatörü Ezgi Karadağ, Merve Can ve Efe Dönmez, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü makamında ziyaret ederek, görüştüler.
Özellikle kurban bağışı konusunda Adanalılara çağrıda bulunan yetkililer; “Her kurban, Lösemili çocuklara can” diyerek, “Kurban Bayramında LÖSEV’e vekalet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, bağışlarınızla Lösemili ve kanserli çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz” dediler.

Görüşmede lösemili hastaların özel durumlarından dolayı taze et ile beslendiklerini ve LÖSEV’e bağışlanan bu taze etleri onlara nasıl ulaştırdıklarını anlatan yetkililer Kurban Bayramı öncesi başlattıkları kampanyaya destek istediler. Karadağ ve Can, vekaleten kurban veya Kurban Bayramı bağışlarının her lokmasının, her kuruşunun yerini bulması ve hayat kurtarması için çalıştıklarını, Lösemili ve kanser hastası çocuklar ile yetişkin hastaların iyileşmesi için 12 ay boyunca taze et ve et ürününü aileleri incitmeden, gururlarını kırmadan dağıttıklarını dile getirdiler.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, uzun süredir her yıl yaptığı gibi bu yıl da kayıtsız kalmayarak bizzat kendisinin kampanyaya destek vereceğini belirterek, “Duyurunun tüm meslektaşlarımıza yapılarak çok daha büyük katılımın sağlanması için çalışacağım. Meslektaşlarım da aynı duyarlılığı göstereceğinden eminim.” dedi.

LÖSEV yetkilileri de göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Başkanımız Av. Küçük’e teşekkürlerini ilettiler.

LÖSEV Sosyal Hizmet Yetkilileri Ezgi Karadağ ve Merve Can ile Efe Dönmez istismarcılara ve dolandırıcılara da dikkat edilmesi uyarısında bulundu. Karadağ ve Can; LÖSEV ve Lösemili çocukların adını kullanarak kapı kapı dolaşıp dergi satanlara, sahte kimlik ve makbuzlarla bağış toplayanlara karşı duyarlı olunması çağrısında bulundu.

Ziyaret esnasında; Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi ve Meclis Divan Kurulu Üyemiz Av. Erkan Çetin, Baromuz mensuplarından Av. Ünsal Bener de hazır bulundular. Kurban bağışlarınız için LÖSEV'in aşağıdaki linkini tıklayınız