LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI (LÖSEV) BAROMUZU ZİYARET ETTİ RAMAZAN⁠ BAĞIŞLARINIZLA FİTRE VE ZEKÂTLARINIZLA “ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN”

31/03/2024

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Adana Kurumlarla İletişim Koordinatör Yrd. Derya Savaşman ve Halkla İlişikler Yönetmeni Buğse Çakan, Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Genel Sekreterimiz Av. İlker Güzel başkanlık makamında ziyaret etti. Ziyarette; Lösemili çocuklar yararına her Ramazan ayında düzenlenen “Önce Çocuklar İyileşsin” kampanyası hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti. LÖSEV çalışmaları hakkında Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli’ye bilgi aktaran LÖSEV Adana Kurumlarla İletişim Koordinatör Yrd. Derya Savaşman, sadece çocuklara değil ihtiyacı olan yetişkinlere de hizmet sağladıklarını belirterek, sokakta kapı kapı dolaşarak vakfın adını kullanarak bağış toplayan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti. Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, LÖSEV’in Ramazan Kampanyasına destek olacaklarını ifade ederken, bu işbirliğinin büyütülmesinin, geleceğe sağlıklı nesiller yetiştirmek için önemli olduğunu ifade etti.