KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN “HAK, HUKUK VE ADALETİN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ AYDINLIK GÜNLER DİLİYORUZ” -30.07.2020-

30/07/2020
KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN  “HAK, HUKUK VE ADALETİN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ AYDINLIK GÜNLER DİLİYORUZ” -30.07.2020-

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

“HAK, HUKUK VE ADALETİN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ AYDINLIK GÜNLER DİLİYORUZ”

Bayramlar huzurdur, umuttur, barıştır, geleceğe taşınan hayallerdir.

İnsanların kırgınlıkları bir yana bırakıp kucaklaşmasıdır.

Yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk ve dayanışma hisleriyle dolduran Kurban Bayramının mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizlere bu güzel vatanı emanet eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, eylem arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetimizi tüm kazanımlarıyla yaşattığımız, kendimize güvendiğimiz, devlet ve toplum olarak sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz, kan ve gözyaşının olmadığı, savaşların; terörün sonlandırıldığı, şehit haberlerinin gelmediği bayramları yaşamak istiyoruz.

Birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, insanlarımızın sağlık, eğitim, adalet ve gelir dağılımından eşit bir şekilde yararlandığı bir ülke istiyoruz.

Ülkemizi geleceğe güçlü biçimde taşıyabilecek akılcı, tutarlı ve öngörülü politikalar ve uygulamalar istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yargı camiamızın ve ulusumuzun Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, sevdikleriyle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmelerini diliyoruz.

Tüm insanlığın geleceği barış olsun, huzur olsun, hukuk olsun, daha adil bir dünya olsun, kısaca her günümüz bayram olsun.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI