KORONAVİRÜS SALGIN HASTALIK TEHLİKESİ NEDENİYLE İCRA VE İFLAS TAKİPLERİNİ UYGULAMA ESASLARINI AÇIKLAYAN DUYURU

25/03/2020

KORONAVİRÜS SALGIN HASTALIK (COVİD-19) RİSKİNE KARŞI 22.02.2020 TARİHLİ 31076 SAYILI RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANAN 2279 KARAR SAYILI “İCRA VE İFLAS TAKİPLERİNİN DURDURULMASI HAKKINDA KARAR” BAŞLIKLI CUMHURBAŞKANI KARARINA GÖRE 30 NİSAN 2020 TARİHİNE KADAR, NAFAKA ALACAKLARINA İLİŞKİN İCRA TAKİPLERİ HARİÇ OLMAK ÜZERE, YURT GENELİNDE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN TÜM İCRA VE İFLAS TAKİPLERİNİN DURDURULMASINA VE BU ÇERÇEVEDE TARAF VE TAKİP İŞLEMLERİNİN YAPILMAMASINA, YENİ İCRA VE İFLAS TALEPLERİNİN ALINMAMASINA VE İHTİYATİ HACİZ KARARLARININ İCRA VE İNFAZ EDİLMEMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR.

MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE SUNARIZ.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI