KESK GENEL SEKRETERİ ŞENOL KÖKSAL VE SENDİKA TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06/12/2022

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Sekreteri Şenol Köksal, Eğitim Sen MYK üyesi Ramazan Gürbüz, Kültür Sanat Sen Genel Başkanı Ahmet Özbek, Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Keleş, Tüm Bel Sen MYK Üyesi Zeynep Sarıkaya ve Adana KESK Dönem Sözcüsü Fatma Sarıoğuz, Tüm Belsen Adana Şube Başkanı Mehmet Çelik, BTS Şube Başkanı Tonguç Özkan, Yapı Yol Sen Şube Sekreteri Alaattin Süzer, Haber Sen Şube Sekreteri  Ahmet Aydoğan ile birlikte Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’a hayırlı ziyaretinde bulundular.   KESK Genel Sekreteri Şenol Köksal, 17 Aralık 2022 tarihinde Ankara Tandoğan Meydanında yapacakları “Geçinemiyoruz. Seçim değil, geçim bütçesi istiyoruz” mitingine destek talep etti.  Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve misafirlerine teşekkür etti.

KESK Genel Sekreteri Şenol Köksal, sendikanın çalışmaları hakkında Başkanımıza bilgi verdi. Başkanımız da mitinge destek sözü verdi, Baromuzun çalışmalarını aktardı.

Ziyaret ülke gündemi hakkında görüş alışverişiyle sona erdi.