KADIN HAKLARI MERKEZİMİZ ADANA ERKEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE “TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNİ” ANLATTI

30/11/2019

Kadın Hakları Merkezimiz tarafından belirlenen okullara yönelik 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' eğitimleri Adana Erkek Lisesi'nde yapıldı.

Baromuz Kadın Hakları Merkezi üyeleri Av. Sibel Öner ve Av. Gülseba Aktaş birlikte Toplumsal Cinsiyet Eşitliği'nde farkındalık yaratmak, kadına yönelik şiddet, flört şiddeti ve şiddetle mücadele konularında Adana Erkek Lisesi öğrencilerini bilgilendirdi.

Etkinliğe katılan öğrenciler soruları ile sunuma katkı sağladı.

Adana Erkek Lisesi yetkilileri sunum sonunda Baromuza katkılarından dolayı teşekkür etti.