JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 179. KURULUŞ YILINI KUTLUYORUZ.

11/06/2018
JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 179. KURULUŞ YILINI KUTLUYORUZ.

BARO BAŞKANIIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK:
”JANDARMA ÜLKEMİZİN GÜVENLİĞİNİN TEMİNATIDIR”

Adana Baro Başkanımız Av.Veli Küçük, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Jandarma Teşkilatı'nın, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadele ve yasalardan aldığı sorumluluğunu yerine getirmede takdir topladığını ifade eden Av. Küçük, “Jandarma halkımızın ve cumhuriyetimizin güvenliğinin teminatıdır” dedi.

179 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar milletimizin engin sevgini ve güvenini kazandığını belirten Av. Küçük, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun her zaman gönlünde yer ettiğine vurgu yaptı.

Av. Küçük, sözlerini şöyle tamamladı:

“Jandarmanın kuruluş yıl dönümü nedeniyle başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eylem arkadaşları olmak üzere ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel niteliklerinin muhafazası için canlarını seve, seve feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anar, jandarma teşkilatının fedakar personel ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim”