JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 180. KURULUŞ YILI KUTLU OLSUN.

10/06/2019
JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 180. KURULUŞ YILI KUTLU OLSUN.

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Jandarma Teşkilatı, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadele ve yasalardan aldığı sorumluluğunu yerine getirmede takdir toplamıştır.

Jandarma halkımızın ve cumhuriyetimizin güvenliğinin teminatıdır.

180 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne kadar milletimizin engin sevgisini ve güvenini kazanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun her zaman gönlünde yer etmiştir.

Jandarmanın kuruluş yıl dönümü nedeniyle başta Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eylem arkadaşları olmak üzere ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel niteliklerinin muhafazası için canlarını seve, seve feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, jandarma teşkilatının fedakar personel ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI