İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI İL YÖNETİMİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

31/01/2019

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Av. Kübra Çevik, İlhan Enes Çelik, Nuh Bozkurt, Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İlkin Bulduk, İl Başkanı Danışmanı Caner Vidinli’den oluşan heyet Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız Av. Veli Küçük, nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletirken heyet de misafirperverliği için şükranlarını sundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, gençlerin siyasete olan ilgisinden son derece memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Görevde iken yapmayı planladıkları projeler ve diğer çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Ziyaret esnasında Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe, Av. Mert Kuşdemir, Av. Nevzat Elçi, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Miyesser Ersalan Önenli de hazır bulundular.