28/11/2022

İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADOĞLU’NDAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ  İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, il Başkan Yardımcısı Ozan Yiğit, il yönetim kurulu üyesi Bahri Bahadır, il başkanı danışmanı Av.Emre Kaan Ünüvar, il başkanı danışmanı Şahan Atakay, Av Saltuk Emre Ardıç, Av.Haluk Özkanbaş, Stj. Av. Başak Baytok, Av. Asuman Yenin’den oluşan heyet, Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular. Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkürlerini iletti. Ziyaret esnasında Başkanımıza, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Esem Yiğit eşlik etti.  İYİ Parti İl Başkanı Boyvadaoğlu, misafirperverliği için Başkanımıza şükranlarını sundu.  Baromuzun çalışmalarını, hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade eden Boyvadaoğlu, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Boyvadaoğlu, ülkemiz, insanımız, mesleğimiz ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çaba gösteren herkesin yanında olduklarını vurguladı.  Av. Gökayaz,  Baromuzun Cumhuriyetimizin 99 yıllık kazanımlarına sahip çıkarak, katılımcı demokrasiyi işler kılarak ülkemizin ve çocuklarımızın aydınlık yarınlarını inşa etmenin hepimizin görevi olduğunu dile getirdi. Av. Gökayaz, hukukun üstünlüğü, adalet, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı kavramlarının yaşama geçmesi için mücadele vermeye devam edeceklerini ifade etti.  Görüşmede, yargılama sürelerinin uzaması, yurttaşın ekonomik sıkıntıları ve gündeme dair konular değerlendirildi. Ziyaret sohbet ortamında sona erdi.