İSTANBUL HUKUK 1965 MEZUNLARI BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN DE KATILDIĞI GECEDE BULUŞTU

10/04/2019

1965 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunları, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, aynı zamanda Fakülte mezunu olan Fenerbahçe Kulübü önceki dönem As Başkanı ve Yüce Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın katılımlarıyla Şirin Park Otelde düzenlenen gecede buluştular.

İstanbul Hukuk Fakültesi mezunlarının buluşmasında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve hukukçular anılarını tazelediler.

Fenerbahçe Kulübü önceki dönem As Başkanı ve Yüce Divan Kurulu Başkanı Av. Vefa Küçük, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e Fenerbahçe rozeti taktı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, kendisinin de İstanbul Hukuk Mezunu olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Geceyi düzenleyenlere ayrıca teşekkür etti.

Baromuz mensuplarından ve geceyi düzenleyen İstanbul Hukuk Fakültesi 1965’liler Başkanı Av. M. Çetin Berköz, geceye katılan tüm konuklarla unutulmaz bir gece yaşadıklarını belirtti.

Birbirleriyle hasret gideren hukukçular bir sonraki organizasyonda buluşmak üzere ayrıldılar.