İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSU MESLEKTAŞIMIZ AV.ELİF TUNCER’İ̇ VEFATININ 28. YILINDA SAYGIYLA ANIYORUZ

11/07/2019

Bugün henüz aydınlatılmayan elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden dönemin İnsan Hakları Derneği Adana Şube Başkanı ve Baromuz mensubu Av. Elif Tuncer'in vefatının 28. yılındayız.

Yaşamını ülkemizin demokrasi, temel hak ve özgürlükler, insan hakları mücadelesine adamış olan Av. Tuncer, tehdit ve baskılara boyun eğmeksizin mazlumların, ezilenlerin, işkence görenlerin yanında yer almıştır.

Siverek-Diyarbakır Karayolunda geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin İHD Adana Şube Başkanı Av.Elif Tuncer ve şube yöneticileri Celal Ölçmez, İmam Turan, Hasan Üzüm ve Yusuf Üzüm’ü rahmet ve saygıyla anıyoruz.

ADANA BARO BAŞKANLIĞI