İNSAN HAKLARI DERNEĞİ ADANA ŞUBESİ’NDEN BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

18/11/2022

İnsan Hakları Derneği Adana Şubesi Başkanı Av. Yakup Ataş, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Serhat Ökmen, Av. Cahit Atak, Havin Ölmez, Belgin Işık, Pınar Bozan ile birlikte, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “Türkiye ve Adana’da yaşanan insan hakları ihlallerini yakından takip ettiklerini ve bundan sonraki süreçte insan hakları mücadelesinde ortak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunacaklarını” belirtti.
Şube Başkanı Av. Yakup Ataş; "Adana Baro Başkanlığı’nın temel hak ve özgürlükler, hukuk devleti mücadelesindeki duruş ve tavrını takdirle karşıladıklarını, baro ile birlikte bu alanda çalışmayı sürdüreceklerini, birlikte ortak çalışmalar yürüteceklerini" ifade etti. Ayrıca Baromuz ile İHD Adana Şubesinin yapabileceği ortak çalışmalar konuşuldu. Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan hazır bulundular.
Ziyaret sohbet ortamında son buldu.