İnfazın ertelenmesine infaz hakimliği değil, hükmü veren mahkeme karar verir!

19/08/2015
İnfazın ertelenmesine infaz hakimliği değil, hükmü veren mahkeme karar verir!
İnfazın ertelenmesine infaz hakimliği değil, hükmü veren mahkeme karar verir! İNFAZIN ERTELENMESİNE İNFAZ HAKİMLİĞİ DEĞİL HÜKMÜ VEREN MAHKEME KARAR VERİR. T.C.YARGITAY5. Ceza DairesiTÜRK MİLLETİ ADINAY A R G I T A Y İ L A M IEsas No : 2013/11468 Karar No : 2013/8933Tebliğname No : 5 - 2013/184003İNFAZIN ERTELENMESİNE İNFAZ HAKİMLİĞİ DEĞİL HÜKMÜ VEREN MAHKEME KARAR VERİR.İnfazın ertelenmesi talebinde bulunan hükümlü Bünyami Sağbazar hakkında yapılan yargılama sırasında; Çorum İnfaz Hakimliğiyle Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi arasında oluşan olumsuz görev uyuşmazlığının giderilmesi ve yargı yerinin belirlenmesi istemiyle gönderilen dosya Yargıtay C.Başsavcılığından tebliğname ile daireye verilmekle incelenerek gereği düşünüldü:İncelenen dosya içeriğine ve Çorum İnfaz Hakimliği kararındaki gerekçeye göre, yerinde görülmeyen Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesinin 24/04/2013 gün ve 2013/272 Değişik İş sayılı GÖREVSİZLİK kararının KALDIRILMASINA, dosyanın mahalline gönderilmesi için Yargıtay C.Başsavcılığına TEVDİİNE, 18/09/2013 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.