İNCİRLİK HAVA ÜSSÜ’NDE GÖREVLİ ABD ASKERİ BAŞSAVCI YRB. YVONNE BRAKEL BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

13/10/2020

İncirlik Hava Üssü’nde ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı 39'uncu Kanat Komutanlığı’nda görevli Askeri Başsavcı Yrb. Yvonne Brakel, Yzb. Morgan Galusha, Yzb. Jason Zummo ve Baromuz mensubu Hukuk Müşaviri Filiz de Vette Başkanımız Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, konuklarına teşekkürlerini sundu.

Baromuzun mesleki ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verildikten sonra karşı karşıya olduğumuz sorunlar anlatıldı. Misafir heyetle birlikte sohbet ortamında geçen görüşmede Başkanımız tarafından en kısa sürede iade- i ziyarette bulunulacağı ifade edildi.

Görüşmede Baromuz mensubu ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Mustafa Çinkılıç da yer aldı.