İLK E-BÜLTENİMİZ YAYINDA

13/09/2021
İLK E-BÜLTENİMİZ YAYINDA

Baro Bültenimizi, yeni dönemde çevreye olan duyarlılığımız ve kağıt tüketimini azaltmak amacıyla e-bülten olarak meslektaşlarımız ve web sitemizin ziyaretçileriyle buluşturduk. Web sitemizden ve mobil baro uygulamamızdan okunup indirebileceğiniz bültenimizin sınırlı sayıda basılı örneği Baro kaleminde ve avukat odalarında bulundurulacaktır. Ayrıca e-bülten, meslektaşlarımızın baromuzda kayıtlı e-mail hesaplarına da gönderilecektir.

Zengin bir içeriğe sahip olan bültenimizde emeği geçen başta Komisyonumuz Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. A. Duygu Özgüven ve Komisyon Başkanımız Av. İsmail Oray Ayhan olmak üzere tüm komisyon üyelerimize, basın büromuza ve katkı sunan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bültenimizin bu sayısında; Baro Başkanlığımızın, Yönetim Kurulumuzun, Komisyon ve Merkezlerimizin çalışmaları, diğer kurum ve kuruluşlarla ilişkilerimiz ile meslektaşlarımızın yazılarına ve basın açıklamalarına yer verilmiştir.

Eylül 2021 olarak yayına hazırlanan bültenimiz, önümüzdeki süreçte aylık ve düzenli olarak yayınlanacak. Baro Bültenimizin daha iyiye doğru olan yolculuğunda, siz değerli meslektaşlarımızın yazı, şiir ve diğer sanatsal çalışmalarıyla katkılarını ve desteklerini bekliyoruz.

Meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla sunarız.

E-Bültenimiz için tıklayınız

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI