İDLİB’DEKİ SALDIRIDA 5 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 5 ASKERİMİZ YARALANDI.

10/02/2020
İDLİB’DEKİ SALDIRIDA 5 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 5 ASKERİMİZ YARALANDI.

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN

Suriye’nin kuzeybatısında yer alan İdlib'de çatışmaları önlemek, hudut güvenliğimizi sağlamak, göçü ve insanlık dramını engellemek maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen askerlerimiz bugün (10.Şubat.2020) maruz kaldıkları yoğun topçu atışı neticesinde, 5 mehmetçiğimizin şehit olduğunu, 5 askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız

Uluslarası hukuktan kaynaklanan sınır güvenliğini sağlama ve terör odaklarıyla mücadele hakkının kullanımı niteliğindeki harekatın daha fazla şehit vermeden, ülkemizde ve komşumuzda sivil ve masum can kayıpları yaşanmadan tamamlanması, emperyalist güç odaklarının oyunlarına gelmeden ülkemizde iç huzurunun ve güvenliğinin sağlanması en büyük dileğimizdir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan olaylarda hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Ulusumuza başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

Adana Barosu Başkanlığı