"HUKUK FAKÜLTESİNDEN NOTALAR YÜKSELİYOR" KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

11/04/2018

"HUKUK FAKÜLTESİNDEN NOTALAR YÜKSELİYOR" KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Müzik Grubu Üyeleri “Hukuk Fakültesi’nden Notalar Yükseliyor" adı altında Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Tiyatro Salonunda ilk konserlerine imza attılar.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve Kültür ve Sanat Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Av. A. Duygu Özgüven öğrencilerle birlikte konseri büyük bir keyifle izlediler.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, konser sonunda sahneye çıkarak, müzik grubu üyelerini tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Av. Küçük, genç meslektaş adaylarına, eğitimlerinin yanı sıra sanat ile ilgilenmelerinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, Çukurova Üniversitesinin yetki ve sorumluluk makamında olanlarının konseri izlemeye gelmemelerinden duyduğu üzüntüsünü vurguladı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "Mezun olduğunuzda meslek hayatına adım attığınızda kürsünün neresinde olursanız olun, sahnede sergilediğiniz bu başarıyı orada da göstereceğinize inancım tamdır. Kendimi Pop Star yarışmasına gelen yetenek avcısı gibi hissettim. Düşünce ve ifade özgürlüğünün en fazla olması gereken yer üniversitelerdir ve üniversiteler öğrencilerindir. Çok özverili çalışmayla güzel bir konsere imza attılar. Gözlerim üniversitede yetki ve sorumluluk makamında olan dostlarımı aradı. Genç arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Çalışmalarına devam etmelerini ve önümüzdeki süreçlerde Baromuzun müzik grubuna katılmalarını istiyorum" dedi. sunumunu Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Anıl Yüksel’in sunuculuğunu yaptığı konser iki bölüm olarak düzenlenmiştir.

İlk bölüm, Türk halk müziği ve Türk sanat müziği eserlerinden, ikinci bölüm pop, rock müzik eserlerinden oluşan solo performansları içermiştir.

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Müzik Grubunda yer alan Asena Elif Çolak, Eylül Satır, Rojda Erol, Sena Alkış, Musa Kürtül, Firdevs Kahraman, Alperen İyi, Denizcan Kızıl, Anıl Yüksel, Ali Aslan birbirinden güzel Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, yerli ve yabancı Pop ve Rock Müziği eserlerini gösterdikleri üstün performanslarıyla konser izleyicileri tarafından alkışlandı.