HÂKİMLİKTEN, AVUKATLIĞA ADIM ATTI

27/02/2014
HÂKİMLİKTEN, AVUKATLIĞA ADIM ATTI
Adana Barosu 'nda ruhsat töreni Adana Adliyesi'nde Hakim olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Azmi Yılmaz için düzenlenen yemin töreninde ruhsatnamesini Baro Başkanımız Avukat Mengücek Gazi Çıtırık'ın elinden teslim aldı. Ankara üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Azmi Yılmaz, 45 yıl adalete hizmet verdiğini belirterek, "Bugün mesleğe ilk başladığım günkü kadar heyecanlıyım" dedi. Baro Başkanımız Avukat Çıtırık da, "Kendisini bundan sonra avukat olarak savunma mesleğine hizmet edecek olmasından dolayı kutluyor, başarılar diliyorum" diye konuştu. Törene, Baro Başkan Yardımcısı Avukat Murat Loğoğlu, Baro Genel Sekreteri Avukat Veli Küçük, Baro Saymanı Avukat Ümit Büyükdağ Özdemir, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Osman Olcay ve Avukat Burcu Pul Turan ile yakınları katıldı.