GÜNEY ROTARY KULÜBÜ BAŞKANI Av. NİLGÜN ALTIPARMAK İNAL’DAN, BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

28/11/2022

Adana Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av. Nilgün Altıparmak İnal, Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi, yaşama geçirilecek projeler ve işbirliği ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.
Başkanımız Av. Semih Gökayaz, nazik ziyaretlerinden ötürü ve güzel temennilerinden ötürü misafirine teşekkürlerini iletti.
Güney Rotary Kulübü Başkanı İnal, planladıkları “Avukat Yönetici Asistanı, Sekreteri ve Katibi Meslek Eğitimi Kursları” hakkında Başkanımız Av. Gökayaz’a bilgi verdi.
Av. Gökayaz, kulüp ve derneklere her zaman ellerinden gelen desteği sunmaya gayret ettiklerini belirterek, “Bu çalışma mesleğimiz ve meslektaşlarımız açısından son derece kıymetli. Avukatlık bürolarında kalifiye yardımcı personel ihtiyacının karşılanması için Baro olarak bizler de üstümüze düşeni yapmaya hazırız” dedi.
Görüşme esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Denetleme Kurulu Üyemiz Av. Murat Gülsün de hazır bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret mesleki sorunlar ve çözümlerine dair konuların konuşulmasıyla sona erdi.