GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ YEMİN EDEREK AVUKATLIĞA ADIM ATTI.

08/02/2019
GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ YEMİN EDEREK AVUKATLIĞA ADIM ATTI.

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 7 genç meslektaşımız Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunun da düzenlenen tören ile yemin ederek ruhsat aldılar.

Törene Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Sinem Tanrısınatapan KESKİN, Av. Timur ORTATEPE ve Av. Miyesser Ersalan ÖNENLİ ile çok sayıda davetli ve avukat katıldı.

Düzenlenen tören, Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK’ün konuşmasıyla başladı. Baro Başkanımız ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutladı. Meslekte 24 yılı tamamlamasına rağmen bugün halen yeni ruhsat alan genç meslektaşlarıyla aynı heyecanı yaşadığını ifade etti. Yemin eden meslektaşlarının mesleğimize, adalete ve hukuka katkı sağlayacaklarına olan inancını belirtirken, meslek yeminlerinin hayırlı olmasını ve mesleklerinde başarılı olmalarını diledi.

“BAŞKANIMIZ FATİH TERİM’İN BABASININ CENAZESİNE KATILDI”

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, geçmişte Türkiye Milli Takımını da teknik direktör olarak çalıştıran, milli formayı da bir çok kez giyen Adanalı spor insanı Fatih Terim’in, dün vefat eden babası Talat Terim’in (94) Asri Mezarlık’taki cenaze törenine katıldığını belirterek Talat Terim’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine de sabır diledi.

“CMK ÜCRETLERİ HESAPLARA GEÇECEK”

CMK ücretleriyle ilgili meslektaşlarına ödemelerde son dönemde yaşanan gecikmeye de değinen Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, bu sorunun 2018 yılının bütçe aktarımı ve Meclis görüşmelerinin gecikmesinden kaynaklı olduğunun belirtildiğini, 1 ay 13 gün sonra bu sorun çözüldüğünü ve biriken CMK ücretlerinin en geç bir hafta içerisinde meslektaşlarının hesaplarına geçeceğini kaydetti.

Konuşmanın ardından toplu halde yemin eden genç meslektaşlarımız; Tülay ERCELAN, Yunus CİNGÖZ, Neriman DEMİRCİ, Meral ULUDAĞ, Yunus SARI, Ömer Fırat DOĞAN ve Cahit ATAK avukatlığa başladı. Genç avukatlarımız cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büro avukatları; Av. Veli KÜÇÜK, Av. Remziye Arslan KAYA, Av. Kemal KOYUNCU, Av. Züleyha Atilla AKIN, Av. Timur ORTATEPE, Av. Sinem Tanrısınatapan KESKİN, Av. Öner HASANEFENDİOĞLU’nun elinden giydiler. Tören fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.