GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ ESRA ORUÇ VE MÜSAB SÜRÜCÜ CEYHAN’DA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDILAR

1945 görüntülenme
21/10/2019

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan, genç meslektaşlarımız Esra Oruç ve Muhammed Müsab Sürücü için Ceyhan’da düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Timur Ortatepe, Ceyhan Baro Temsilcimiz Av. Öznur Özbek, meslektaşlarımız ve kalabalık davetli hazır bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük törende yaptığı konuşmada, genç meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, şöyle devam etti; “Adana Barosu'nun 3 bine yaklaşan avukat sayısı sizlerin de katılımıyla daha da güçlendi. Bugünden itibaren savunma mesleğini temsil eden ve sayısı 120 bine yaklaşan avukatlık mesleğini temsil edeceksiniz.

Yurttaşlarımızın hak arayışlarının temsilcileri olarak meslek etiği ve kurallarına riayet edeceğinize inancım tamdır. Hayırlı uğurlu olsun. Ceyhan bildiğim kadarıyla 40 ilinden daha büyük bu anlamda sizlerin mesleğinize, baromuza ve ilçenize önemli katkılar yapacağınızı düşünüyorum. Genç meslektaşlarıma keyifli, bol kazançlı bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Ceyhan Baro Temsilcimiz Av. Öznur Özbek ve Av. Bülent Demirel giydirdi.